A piactól a tányérig

A FrissFood forradalmasította az ebéd házhoz szállítás területét azzal, hogy minden étel elkészítéséhez törekszik a friss alapanyagok felhasználására.  Ez egyedi eljárás az étel kiszállító cégek között, hiszen a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás az előre feldolgozott alapanyagok használata.

Mi azonban szakítottunk ezzel a hagyománnyal és valami teljesen újat kínálunk Neked.

Beszállítóink minden nap frissen hozzák a zöldséget, a húst és a többi alapanyagot. Mi gondos válogatás után a legjobb minőséget vásároljuk meg, mint te a piacon, amikor családodnak vásárolsz.

Ezután szorgos kezek veszik kezelésbe az alapanyagokat: mossák, pucolják, szeletelik, darabolják, reszelik, amire szükség van a finom ebédhez. Majd hagyományos eljárással, a lehető legtöbb kézi munkával készítjük el neked a friss alapanyagból készült extra friss ebédet.

A finom forró ételt dobozokba adagoljuk, hogy neked praktikus legyen az étel átvétele, esetleg tárolása, majd sokkolásos technológiával érjük el, hogy hozzáadott tartósítószer nélkül is a legnagyobb biztonságban tudhassuk ebédedet.

A friss és lehűtött, de nem fagyasztott ételt megrendelésedre már szállítjuk is otthonodba vagy munkahelyedre, ahová kívánod (de természetesen a szállítási területünkön bárhova kivisszük neked: a strandra, a hétvégi telekre, vagy éppen megajándékozhatod egy meglepetés ebéddel barátaidat vagy családtagjaidat is.).

A szállításért nem számolunk fel külön díjat, így te csak a megrendelt ételt fizeted meg, mégis kényelmesen, bevásárlás, sorban állás, hosszas főzési munkálatok és mosogatás nélkül juthatsz friss és egészséges ebédhez. 

Ugye milyen egyszerű? Ne mondj le a frissességről amikor ételt rendelsz – válaszd a FrissFood forradalmian friss ételeit minden nap.

Rendelnél?

Kattints a regisztrációhoz! Regisztráció

Miért?

Miért érdemes a Frissfoodtól rendelni? Fedezd fel