Miért, mire lehet jó a Reg-Enor?


Szabó Szigfrid reflexológus, feltaláló szerint:
A Reg-Enor® étrend-kiegészítő folyadék elősegítheti az emésztés megfelelő működését, segíthet a szervezet sejt közötti állományát méregteleníteni. S mivel a szervezet a méreganyagokat zsírszövetekben tárolja, így a termék használata fogyást eredményezhet.
A kérdés tisztázásáért érdemes rávilágítani bizonyos dolgokra, amit nem lehet megkerülni vagy szőnyeg alá seperni. Ma igen sokat lehet hallani a Candidiázisról, de én elgombásodásról beszélnék, amiért kb. 30 gombafajta a felelős.

Mi járul hozzá az elgombásodáshoz?
Sajnos manapság sok olyan anyagot fogyasztunk, amelyek tartósítószereket tartalmaznak, ezek a nyomelemekkel sókat képeznek, lerakódnak, savasítanak. Nagyon sok savas ételt eszünk: tej és tejtermékek, gyümölcsök, cukrok. Ha az emésztőrendszer egyszer elromlik, a savasodás innen kezdve színre léphet.

Mit tehetünk ellene?

  1. Olyan ételeket fogyasszunk, amelyek nem erjednek/rothadnak (magas cukortartalmú ételek és gyümölcsök), mert ezek felfújhaták a beleket és így a perisztaltika nem működik, ezáltal a bél falán a gombák elszaporodhatnak.
  2. Olyan ételeket kell enni, amelyekben nem szaporodnak a gombák.
  3. Segítsük a szervezet megtisztulását a savasító anyagoktól és a sejtközi állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak és gátolják a vérkeringést, biztosítva a feltételt a gombák és a baktériumok szaporodásához.
  4. Támogassuk, erősítsük az immunrendszert.

Az utóbbi két feltétel végrehajtásában segíthet a Reg-Enor. Az előbbi kettőhöz adunk tanácsokat az ÉTRENDI JAVASLATOK menüpontban, mely a kúra elhagyhatatlan, lényegi része.

Mit tartalmaz?

  • A Reg-Enor tartalmaz C-vitamint, antioxidánst, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthetnek be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.
  • A Reg-Enorban vannak még poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének az irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában.

A Reg-Enor fogyasztásakor 1 hét múlva már a vizeletben is látható a salakanyagok távozása, melyet a vizelet színesebbé válása, zavarossága és a 24 óra utáni üledékessége is bizonyít.
Napjainkban a fent felsorolt panaszok kb. 70%-a az elsavasodásból adódik.

Várható tapasztalatok:
Az elhízásnak vagy kóros soványságnak lehet oka az emésztőrendszer rossz működése, amelyet a
Reg-Enor több mint 95%-ban rendbe tehet.

  • Az eredmény a legtöbb esetben 1 hét elteltével már látszik a visszajelzések szerint, de a kúra 4-12 hónapig tart.
  • Ha a Reg-Enor segítségével képzelik el a fogyókúrájukat és betartják az étrendi előírást, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat, és a fogyás is eredményes lehet.
  • Bővebb információ, eredmények: www.regenor.hu, www.biocomnetwork.hu

 

Szállítási terület:

Budapest, Budaörs,  Dunakeszi, Fót, Halásztelek, Lakitelek, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget, Tököl

 

Rendelnél?

Kattints a regisztrációhoz! Regisztráció

Miért?

Miért érdemes a Frissfoodtól rendelni? Fedezd fel