Információk

Étlapunkról  kiválasztott ételeket többféleképpen rendelheted meg: 

  • választhatod az internetes ebédrendelést, 
  • vagy telefonon a (06 1) 401-4444-es telefonszámon, 
  • vagy kitöltött megrendelőlapodat leadhatod személyesen a területi képviselődnek. 

 

Amennyiben nem az internetes formát választod, és nincs étlapod, vagy megrendelőlapod, akkor letöltheted honlapunkról.
 

A rendelés menete

A FRISSFOOD étel megrendelése nagyon egyszerű folyamat. Rendelni csak regisztrált felhasználóink tudnak.
 
Ha még nem regisztráltál nálunk, akkor tedd az alábbiakat:
 
  1. Töltsd ki a regisztrációhoz szükséges mezőket
  2. A sikeres regisztrációt követően elküldjük e-mail címedre személyes azonosítódat, valamint jelszavadat.
  3. Rendelni úgy tudsz, hogy az e-mail címedet és a jelszavadat együtt használod, így elkerüljük azt, hogy esetleg valaki más rendeljen a te nevedben.
  4. Jelszavadat és adataidat bármikor megváltoztathatod, ügyfél-azonosítód viszont állandó marad, ezzel azonosítunk rendszerünkben. Kérjük, használd ügyfél-azonosítódat akkor is, ha telefonon rendelsz, vagy ügyfélszolgálatunkkal akarsz beszélni.
Ha már regisztrált felhasználó vagy, úgy csak be kell lépned és máris rendelhetsz ebédet magadnak.
 
    • Az étlapok megtekintéséhez válaszd az ÉTLAP menüpontot
    • Az étlapokról többféle ételsorból és menüből választhatsz, és azt is eldöntheted, hogy mely napokra akarsz rendelni. Rendelhetsz akár egy napra is, de akár egész hétre is (teljes heti menü rendelése esetén kedvezményben részesülsz).
    • A kiválasztott ételek melletti nyíllal válaszd ki, hogy az adott ételből hány darabot szeretnél rendelni (egyszerre többféle ételt is rendelhetsz)
    • Amikor végeztél az ételek kiválasztásával, görgess az étlap aljára és nyomd meg a „Tovább a rendelés leadáshoz” gombot.
    • Ezután még egyszer ellenőrizheted a rendelésed és dönthetsz úgy, hogy módosítasz a rendeléseden „vissza az étlaphoz” vagy elküldöd a rendelésed a „rendelés leadása” gombbal.
    • Természetesen bármikor visszatérhetsz a rendelési felületre, hogy módosíts valamit.
    • A „rendelés leadása” után megrendelésed rögzítjük rendszerünkben, majd egy visszaigazoló e-mailben értesítünk arról, hogy mi rendeltél.
 
Minden termékünk ára tartalmazza az ÁFA-t, valamint a csomagolási és szállítási költséget. Az ételek kiszállítása hétköznapokon 7 és 13 óra között történik.  A szállítás az első szállítási napon 07:00 - 13:00 között érkezhet. Az első találkozás során lehet megbeszélni a futár kollégával, hogy a továbbiakban milyen időpontban szeretné a megrendelő átvenni az ételt. Ha az időpont megfelelő, akkor ettől +- egy órával térhet a futárunk elsősorban a kedvezőtlen forgalmi és/vagy időjárási viszontagságok miatt. Ha a szokásos szállítási időponttól szeretne bizonyos alkalmak során eltérni, akkor kérjük azt jelezze futár kollégánknak, vagy az Ügyfélszolgálatunkon.
 
Fizetés az első szállítási napon készpénzben történik, étkezési jegyeket elfogadunk:  Accor, Sodexho, Erzsébet utalvány
 
Szállítási terület: Budapest, Budaörs, Dunakeszi, Fót, Halásztelek, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szilasliget
 
Elérhetőségek:  
Tel.: (06 1) 401-4444-es
e-mail: info@frissfood.hu
 
Ha néhány percen belül nem érkezne meg Önhöz a visszaigazoló levél, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati munkatársainkkal a  (06 1) 401-4444-es telefonszámon.
 

Rendelésmódosítás

Amennyiben szeretnéd módosítani vagy lemondani megrendelésed, úgy lépj be az e-mail címeddel és jelszavaddal és végezd el a módosításokat.

Módosításaidat vagy lemondásod  a szállítást megelőző munkanapon 13:00  óráig teheted meg azt. Ez az időpont megrendeléseidre is érvényes, tehát másnapra legkésőbb az előző munkanap délelőtt 13:00 órájáig adhatod le megrendelésed. Hétfői megrendelésed (vagy módosításaidat) telefonon péntek délután 16 óráig fogadjuk el. Amennyiben péntek munkaszüneti nap, úgy természetesen a legutolsó munkanap az, amikor még telefonon rendelhetsz hétfőre.

 

Rendelnél?

Kattints a regisztrációhoz! Regisztráció

Miért?

Miért érdemes a Frissfoodtól rendelni? Fedezd fel