Hűségprogram

Számunkra fontos az Ön véleménye, hiszen célunk, hogy a lehető legszélesebb körben elégedetten fogyasszák ételeinket.

Arra kérjük, hogy néhány percben értékelje szolgáltatásunkat. Azokat az ételeket tudja értékelni, amelyeket az adott héten rendelt.

Az ételek értékelése mellett kíváncsiak vagyunk a szállítóval és az ügyfélszolgálattal való elégedettségére is, illetve szívesen vesszük építő jellegű kritikáit is.
 
Minden pénteken küldünk Önnek egy emlékztető e-mailt az értékelés leadására. Az értékelést a honlapunkra történő belépéssel következő hét csütörtök 00:00-ig tudja megtenni.
 
Minden héten a kitöltött értékelőlapért 2%os kedvezménypontot írunk jóvá a kedvezménygyűjtő „folyószámláján”.
Ha elérte a 10%os kedvezménypontot, akkor a következő heti rendelésénél érvényesíthet 10%-os kedvezményt.
Ebben az esetben a következő rendelésnél újra indul a %-os kedvezménypontok gyűjtése.

A kedvezménypontokat bármeddig lehet gyűjteni, de beváltani csak 10% pontonként (10,20,30,40,50) lehet.

Egy adott héten a beváltható maximális kedvezménypont 50% lehet. A %-os kedvezménypontok nem évülnek el, tehát ha szabadság miatt nincs rendelés, akkor az újrarendelés során tovább gyűjthetők a kedvezménypontok. A %-os kedvezménypontok több ügyfél-azonosítóra leadott rendelés esetén nem összevonhatók. 

A kedvezménypontokat kizárólag interneten leadott rendelések esetén lehet gyűjteni a kitöltött kérdőív elküldésével. A kedveményt kizárólag interneten keresztül leadott rendelés során lehet igénybe venni. Telefonos és papír alapú megrendelés leadása során sem kedvezménypont nem gyűjthető, sem az összegyűjtött kedvezmény nem vehető igénybe.

Köszönjük észrevételeit!

Kattintson az értékelés megkezdéséhez >

Értékelne?

Jelenleg a(z) 11. héten megrendelt ételeket tudja értékelni. Értékelem!